Bors moldovenesc de gaina

de marcela1979 in Ciorbe, 17 Feb 2013 | 6179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de gaina de tara(de la soacra mea)
  • 5 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 radacina de telina
  • 2 ardei kapia rosii
  • 3 linguri de zarzavat la borcan(de la soacra mea)
  • taitei de casa
  • bulion de casa 200 ml
  • 2 cepe albe sau rosii
  • frunze de patrunjel
  • sare,piper
  • bors de casa 250 ml
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors moldovenesc de gaina:

Pulpele de gaina se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.Se ia spuma ce se formeaza.Ceapa,morcovii,radacina de patrunjel,telina se curata si se taie cubulete.Ardeiul se curata de cotor si se taie cubulete.Cand carnea e fiarta pe jumatate se adauga ceapa,apoi morcovii,patrunjelul si telina ,apoi ardeiul kapia.Se lasa sa fiarba.Cand s-au fiert se adauga taiteii si se lasa sa fiarba inca vreo 10 minute apoi se adauga zarzavatul din borcan.Se lasa sa mai fiarba 5 min apoi se adauga sare si piper dupa gust,bulionul si frunzele de patrunjel. Se adauga si borsul si se mai lasa inca 5 minute sa fiarba.Se serveste fierbinte cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu leustean